2015-03-07 06:00

2015-03-07 06:00

Ekemark förvränger Johanssons ord

INSÄNDARDEBATT:

Hur har Anna Ekemark mätt upp hastigheten på bilar som ”ofta passerar i 60–80 km/tim” på Sandbäcksgatan Karlstad (NWT 3/2)? Dessutom förvränger hon Ingemar Johanssons ord avseende övergångsställen. Han skrev (28/2) att kommunen har tagit bort alla övergångsställen utom tre. Ett övergångsställe är i sig en fara. Vidare skriver hon att Ingemar Johansson på ett cyniskt och nonchalant sätt viftar bort ämnet. Jag tycker att det är värre att förvränga sanningen.

Irriterad Råtorpsbo

Hur har Anna Ekemark mätt upp hastigheten på bilar som ”ofta passerar i 60–80 km/tim” på Sandbäcksgatan Karlstad (NWT 3/2)? Dessutom förvränger hon Ingemar Johanssons ord avseende övergångsställen. Han skrev (28/2) att kommunen har tagit bort alla övergångsställen utom tre. Ett övergångsställe är i sig en fara. Vidare skriver hon att Ingemar Johansson på ett cyniskt och nonchalant sätt viftar bort ämnet. Jag tycker att det är värre att förvränga sanningen.

Irriterad Råtorpsbo