2015-03-02 06:00

2015-03-02 06:00

Samma kött men dyrare...

EKOLOGI:

Det mesta ekologiska köttet som säljs idag är sannolikt. Det är i själva verket precis samma kött som man kunde köpa innan det började märkas ekologiskt i handeln. I stort sett äter djuren det samma fodret nu som tidigare. Däremot har köttet blivit mycket dyrare, men smaken är densamma.

Har man goda ögon, bra hörsel och råkar bo nära uppfödandet av djur är tvivlen många på den ekologiska marknadsföringsboomen. Därför ett råd: köp det kött du alltid har gjort och låt dig väl smaka, du blir säkert lika nöjd och gammal ändå!

Uno W

Det mesta ekologiska köttet som säljs idag är sannolikt. Det är i själva verket precis samma kött som man kunde köpa innan det började märkas ekologiskt i handeln. I stort sett äter djuren det samma fodret nu som tidigare. Däremot har köttet blivit mycket dyrare, men smaken är densamma.

Har man goda ögon, bra hörsel och råkar bo nära uppfödandet av djur är tvivlen många på den ekologiska marknadsföringsboomen. Därför ett råd: köp det kött du alltid har gjort och låt dig väl smaka, du blir säkert lika nöjd och gammal ändå!

Uno W