2015-03-02 06:00

2015-03-02 06:00

Pensionärersom svälter

FATTIGDOM:

Svar till Jan-Erik Högström (NWT 23/2):

Ja, man kan undra om SE-Bankens chef Annika Falkengren är värd då mycket pengar – nästan 30 miljoner kronor om året!

Själv har jag som ensamstående kvinna 12 000 per månad i pension. Det räcker till mat och räkningar. Nästa år, när jag blir 65, får jag 1 500 mindre. Jag kan inte äta mig mätt alla dagar i månaden och inte köpa kläder – det skedde senast för tre år sedan – med mera. Har lust att göra som tiggarna utanför våra butiker, men om jag satt där skulle jag väl inte få en krona...

Alla människor kan inte pensionsspara. Vi är många som faktiskt svälter.

Nu lämnar jag SE-Banken!

Förbannad

Svar till Jan-Erik Högström (NWT 23/2):

Ja, man kan undra om SE-Bankens chef Annika Falkengren är värd då mycket pengar – nästan 30 miljoner kronor om året!

Själv har jag som ensamstående kvinna 12 000 per månad i pension. Det räcker till mat och räkningar. Nästa år, när jag blir 65, får jag 1 500 mindre. Jag kan inte äta mig mätt alla dagar i månaden och inte köpa kläder – det skedde senast för tre år sedan – med mera. Har lust att göra som tiggarna utanför våra butiker, men om jag satt där skulle jag väl inte få en krona...

Alla människor kan inte pensionsspara. Vi är många som faktiskt svälter.

Nu lämnar jag SE-Banken!

Förbannad