2015-02-28 06:00

2015-02-28 06:00

Sluta att grisa ner!

HUNDÄGARE:

Jag skäms som hundägare över de omdömeslösa, oansvariga och lata hundägare, som inte tar upp bajset efter hunden. De låter hunden uträtta sina behov mitt på cykel- och gångvägar, framför brevlådor och till och med omkring bajslådan, som är uppsatt av kommunen.

Heder åt de kommunarbetare, som tömmer våra bajslådor och håller rent runt dessa trots nedsmutsningen. Nu måste det bli ett slut på detta griseri!

Bertil Löfgren

Kil

Jag skäms som hundägare över de omdömeslösa, oansvariga och lata hundägare, som inte tar upp bajset efter hunden. De låter hunden uträtta sina behov mitt på cykel- och gångvägar, framför brevlådor och till och med omkring bajslådan, som är uppsatt av kommunen.

Heder åt de kommunarbetare, som tömmer våra bajslådor och håller rent runt dessa trots nedsmutsningen. Nu måste det bli ett slut på detta griseri!

Bertil Löfgren

Kil