2015-02-28 06:00

2015-02-28 06:00

Miljöpartiet är ansvarslöst

POLIS/POLITIK:

Polisens presstalesman Tommy Lind tar upp verkligheten. Hur kan ett så litet parti som Miljöpartiet, MP, få så mycket att säga till om? De spelar på att medlöparna från andra partier både till höger och vänster ska få igenom sina saker såväl i regeringen som i kommuner.

När det gäller landsbygden ska det fördyras, göra det krångligare och det finns inget sunt förnuft i maktgalna MP. De kallar sig de gröna och det stämmer för all okunskapen. I vargfrågan sitter Åsa Romson i Stockholm och tycker ju fler vargar i Värmland desto trevligare. Landsbygdshatet lyser igenom.

I Karlstads kommun har Per-Inge Linden, MP, en väldig förmåga att lova till höger och vänster med olika projekt utan behöva ta något ansvar, detta med Per-Samuel Nissers (M) goda minne, bara han får vara kommunalråd. Att MP blev utan plats i Forshagas kommunstyrelse är bevis på att några har genomskådat detta landsbygdshatande parti.

Levande landsbygd

Polisens presstalesman Tommy Lind tar upp verkligheten. Hur kan ett så litet parti som Miljöpartiet, MP, få så mycket att säga till om? De spelar på att medlöparna från andra partier både till höger och vänster ska få igenom sina saker såväl i regeringen som i kommuner.

När det gäller landsbygden ska det fördyras, göra det krångligare och det finns inget sunt förnuft i maktgalna MP. De kallar sig de gröna och det stämmer för all okunskapen. I vargfrågan sitter Åsa Romson i Stockholm och tycker ju fler vargar i Värmland desto trevligare. Landsbygdshatet lyser igenom.

I Karlstads kommun har Per-Inge Linden, MP, en väldig förmåga att lova till höger och vänster med olika projekt utan behöva ta något ansvar, detta med Per-Samuel Nissers (M) goda minne, bara han får vara kommunalråd. Att MP blev utan plats i Forshagas kommunstyrelse är bevis på att några har genomskådat detta landsbygdshatande parti.

Levande landsbygd