2015-02-26 06:00

2015-02-26 06:00

Bygg p-hus vid Centralsjukhuset!

KARLSTAD:

Anledningen till att anställda på CSK parkerar på Fryksdalsgatan är nog så enkel som att det inte finns tillräckligt med p-platser i närheten. Speciellt på vintern blir bristen på platser stor, när färre kan cykla till jobbet.

Bygg ett stort parkeringshus vid CSK! Anställda ska inte behöva gå en kilometer till bilen mörka kvällar efter klockan tio.

Sjuksköterska

Anledningen till att anställda på CSK parkerar på Fryksdalsgatan är nog så enkel som att det inte finns tillräckligt med p-platser i närheten. Speciellt på vintern blir bristen på platser stor, när färre kan cykla till jobbet.

Bygg ett stort parkeringshus vid CSK! Anställda ska inte behöva gå en kilometer till bilen mörka kvällar efter klockan tio.

Sjuksköterska