2015-02-25 06:00

2015-02-25 06:00

Jämför politik med polis

STÅHEJ:

Det har blivit ett förfärligt ståhej om Tommy Linds uttalande på Face Book för att han tycker att MP terroriserar landsbygden bland annat med sin vargpolitik.

Men vad skall man då säga om att valda riksdagsmän och ledamöter i kommunalfullmäktige uppträder i offentliga sammanhang iklädda T-shirt med text där man utmålar sina meningsmotståndare som rasister? Det är ett mycket värre övertramp mot demokratin än en polismans privata åsikter på Face Book.

Lennart Persson

Kil

Det har blivit ett förfärligt ståhej om Tommy Linds uttalande på Face Book för att han tycker att MP terroriserar landsbygden bland annat med sin vargpolitik.

Men vad skall man då säga om att valda riksdagsmän och ledamöter i kommunalfullmäktige uppträder i offentliga sammanhang iklädda T-shirt med text där man utmålar sina meningsmotståndare som rasister? Det är ett mycket värre övertramp mot demokratin än en polismans privata åsikter på Face Book.

Lennart Persson

Kil