2015-02-25 06:00

2015-02-25 06:00

Gläds åtskolbygge

KARLSTAD:

Vad glad jag blir när jag läser att Västerstrandsskolan ska byggas ut för över 100 miljoner kronor. Det visar att alla vi som kämpade för skolans bevarande på 1980-talet hade rätt. Experter och politiker talade om för oss hur fel vi hade; det skulle bli så mycket färre skolbarn framöver. En sossepamp kallade oss för decibeldemokrater...

Men politikerna fick ge med sig, tack och lov. Vi lärde oss att inte lita på experter och politiker. Det tror jag inte att vi kan i dag heller.

Johnny Blomquist

Vad glad jag blir när jag läser att Västerstrandsskolan ska byggas ut för över 100 miljoner kronor. Det visar att alla vi som kämpade för skolans bevarande på 1980-talet hade rätt. Experter och politiker talade om för oss hur fel vi hade; det skulle bli så mycket färre skolbarn framöver. En sossepamp kallade oss för decibeldemokrater...

Men politikerna fick ge med sig, tack och lov. Vi lärde oss att inte lita på experter och politiker. Det tror jag inte att vi kan i dag heller.

Johnny Blomquist