2015-02-21 06:00

2015-02-21 06:00

Våra lagarbör ses över

HANDEL:

Vi uppmanas att läsa det finstilta i avtal. Men hur går det för dem som inte ser så bra? Är anledningen till det finstilta kanske just för att en mängd kunder är lätta att sätta på pottkanten? Lagarna behöver ses över, så att finstilt inte är lagligt längre!

Vidare finns en lag om utnyttjande av trångmål. Bindningstid är ett sätt att skapa trångmål i syfte att utnyttja. Det är hisnande nära utpressning. Så hur bindande är bindningstid, om det är olagligt?

Företagen är inte längre rädda om sina kunder. De står på lur för att pungslå dem. Hur påverkar det industrihjulens snurrande, om kunderna inte längre låter sig bli utpressningsoffer?

Siv Björkbom

Vi uppmanas att läsa det finstilta i avtal. Men hur går det för dem som inte ser så bra? Är anledningen till det finstilta kanske just för att en mängd kunder är lätta att sätta på pottkanten? Lagarna behöver ses över, så att finstilt inte är lagligt längre!

Vidare finns en lag om utnyttjande av trångmål. Bindningstid är ett sätt att skapa trångmål i syfte att utnyttja. Det är hisnande nära utpressning. Så hur bindande är bindningstid, om det är olagligt?

Företagen är inte längre rädda om sina kunder. De står på lur för att pungslå dem. Hur påverkar det industrihjulens snurrande, om kunderna inte längre låter sig bli utpressningsoffer?

Siv Björkbom