2015-02-21 06:00

2015-02-21 06:00

Bör överklagasav ren princip

STÖLD:

Jag har läst om politikern och nämndemannen som stal 300 kronor i en bankomat och tror inte en sekund på hennes berättelse; hon kunde ha vänt sig om och ropat på den föregående kunden och lämnat över pengarna. Men nu var hon ju politiker och nämndeman, hade förmodligen en massa vänner i rätten – och firkändes.

Detta borde av princip överklagas till högre rätt där jurister dömer. Men så blir väl inte fallet.

Kapten Haddock

Jag har läst om politikern och nämndemannen som stal 300 kronor i en bankomat och tror inte en sekund på hennes berättelse; hon kunde ha vänt sig om och ropat på den föregående kunden och lämnat över pengarna. Men nu var hon ju politiker och nämndeman, hade förmodligen en massa vänner i rätten – och firkändes.

Detta borde av princip överklagas till högre rätt där jurister dömer. Men så blir väl inte fallet.

Kapten Haddock