2015-02-20 06:00

2015-02-20 06:31

Julkorten kom fram i februari

POSTEN:

Tar Posten inte kort på allvar längre?

Jag sände samtidigt flera julkort till Göteborg. Ett av dem kom fram först den 12 februari... Har hört att även andra har fått sina julkort i den vevan. Har en postsäck kanske blivit kvarglömd i ett hörn på postterminalen?

Sedan postade jag ett kort i Molkom till en adressat på samma ort. Det tog två veckor innan det kom fram!

Så från mig blir det inga julkort i år. Och tanken på att skicka påskkort är helt utesluten – de kommer väl inte fram förrän till jul.

Carin Lauth

Tar Posten inte kort på allvar längre?

Jag sände samtidigt flera julkort till Göteborg. Ett av dem kom fram först den 12 februari... Har hört att även andra har fått sina julkort i den vevan. Har en postsäck kanske blivit kvarglömd i ett hörn på postterminalen?

Sedan postade jag ett kort i Molkom till en adressat på samma ort. Det tog två veckor innan det kom fram!

Så från mig blir det inga julkort i år. Och tanken på att skicka påskkort är helt utesluten – de kommer väl inte fram förrän till jul.

Carin Lauth