2015-02-19 06:00

2015-02-19 06:00

Oseriösa företagare utnyttjar Arbetsförmedlingen

SAMHÄLLE:

Att det förekommer mygel med falska anställningar och fusk för att få bidrag från Arbetsförmedlingen har nyligen uppdagats. Detta är så klart helt förkastligt, men jag vill samtidigt kritisera Arbetsförmedlingen för att inte utföra kontroller på företagen. Om ett företag en gång har fått beviljat bidrag, så kommer handläggaren en gång om året och förlänger utan att göra någon som helst kontroll! Jag har själv en trygghetsanställning där min arbetsgivare har ett generöst bidrag för mig. Jag har stora problem på arbetsplatsen och jag har flera gånger påpekat detta för min handläggare, men han väljer att inte svara eller hjälpa mig till en annan anställning. Så det är inte konstigt att oseriösa företagare utnyttjar sin chans att lura Arbetsförmedlingen, eftersom ingen tjänsteman någonsin utför kontroller, det gäller bara att det ska se bra ut i statistiken!

Mycket arg och besviken

Att det förekommer mygel med falska anställningar och fusk för att få bidrag från Arbetsförmedlingen har nyligen uppdagats. Detta är så klart helt förkastligt, men jag vill samtidigt kritisera Arbetsförmedlingen för att inte utföra kontroller på företagen. Om ett företag en gång har fått beviljat bidrag, så kommer handläggaren en gång om året och förlänger utan att göra någon som helst kontroll! Jag har själv en trygghetsanställning där min arbetsgivare har ett generöst bidrag för mig. Jag har stora problem på arbetsplatsen och jag har flera gånger påpekat detta för min handläggare, men han väljer att inte svara eller hjälpa mig till en annan anställning. Så det är inte konstigt att oseriösa företagare utnyttjar sin chans att lura Arbetsförmedlingen, eftersom ingen tjänsteman någonsin utför kontroller, det gäller bara att det ska se bra ut i statistiken!

Mycket arg och besviken