2015-02-19 06:00

2015-02-19 06:00

Fel att erkänna Palestina

POLITIK:

Margot Wallström erkänner Palestina som en stat trots att de inte uppfyller kriterierna för detta och trots att de styrs av en terrororganisation, Hamas, som i sina stadgar har inskrivet att Israel ska utplånas och man dagligen skjuter raketer in i Israel. Mona Sahlin jämför barnmorskor med fanatiska terrorister typ IS, trots att det enda de vill är att Sverige likt de flesta länder i Europa ska ha en samvetsklausul som gör att de inte behöver vara med och abortera (i deras ögon döda) små ännu inte födda barn. Med sådana kvinnor i ledningen för landet behöver Sverige inga yttre fiender, det räcker gott och väl med dessa två trojanska märrar.

Funderar'n

Margot Wallström erkänner Palestina som en stat trots att de inte uppfyller kriterierna för detta och trots att de styrs av en terrororganisation, Hamas, som i sina stadgar har inskrivet att Israel ska utplånas och man dagligen skjuter raketer in i Israel. Mona Sahlin jämför barnmorskor med fanatiska terrorister typ IS, trots att det enda de vill är att Sverige likt de flesta länder i Europa ska ha en samvetsklausul som gör att de inte behöver vara med och abortera (i deras ögon döda) små ännu inte födda barn. Med sådana kvinnor i ledningen för landet behöver Sverige inga yttre fiender, det räcker gott och väl med dessa två trojanska märrar.

Funderar'n