2015-02-13 06:00

2015-02-13 06:00

EU-kontoret behövs inte

BRYSSEL:

”Nya möjligheter för Värmlands EU-arbete” heter det... EU-kontoret i Bryssel ska sätta Värmland på världskartan. Men så länge de inkompetenta politikerna i Värmland finns behövs ingen EU-hjälp för att få Värmland satt på världskartan – i negativ bemärkelse.

Tidigare var det Uddeholmsbolaget och Sven Ingvars som gjorde Värmland världskänt – positivt.

Erling Persson

”Nya möjligheter för Värmlands EU-arbete” heter det... EU-kontoret i Bryssel ska sätta Värmland på världskartan. Men så länge de inkompetenta politikerna i Värmland finns behövs ingen EU-hjälp för att få Värmland satt på världskartan – i negativ bemärkelse.

Tidigare var det Uddeholmsbolaget och Sven Ingvars som gjorde Värmland världskänt – positivt.

Erling Persson