2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Upprörd över vårdslöshet

TRAFIK:

Jag vill ge ett stort och rejält ris till föraren i en mörk Volvo C 70 cab. Du som körde den bilen på Råtorpsvägen i Karlstad vid kvart i fyra den 7/2. Mellan Café Råtorp och Röda Korset körde du om ett gäng bilar. Du kom i en hastighet som var långt över den tillåtna. Själv kom jag ut från Södra Fjärstadsgatan och körde i motsatt riktning. Om jag hade kört ut en sekund tidigare så hade du frontalkrockat med mig.

Hur mycket tjänade på att göra den där vådliga omkörningen? Är du modig nog att svara? Den omkörningen hade kunnat kosta mig livet. Men, än värre, min dotter på knappt två år var också med i bilen. Lär dig av det här: det är inte bara ditt eget liv utan andras som står på spel när du ska ”vinna” minuter i trafiken...

Skakad förare i Volvo V 50

Jag vill ge ett stort och rejält ris till föraren i en mörk Volvo C 70 cab. Du som körde den bilen på Råtorpsvägen i Karlstad vid kvart i fyra den 7/2. Mellan Café Råtorp och Röda Korset körde du om ett gäng bilar. Du kom i en hastighet som var långt över den tillåtna. Själv kom jag ut från Södra Fjärstadsgatan och körde i motsatt riktning. Om jag hade kört ut en sekund tidigare så hade du frontalkrockat med mig.

Hur mycket tjänade på att göra den där vådliga omkörningen? Är du modig nog att svara? Den omkörningen hade kunnat kosta mig livet. Men, än värre, min dotter på knappt två år var också med i bilen. Lär dig av det här: det är inte bara ditt eget liv utan andras som står på spel när du ska ”vinna” minuter i trafiken...

Skakad förare i Volvo V 50