2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Svepande anklagelser

GRUPPVÅLDTÄKT:

Svensk medias lögner slog något av ett rekord nyligen då man basunerade ut att ett ”gäng svenskar” låg bakom en rå gruppvåldtäkt på en Finlandsfärja. Företrädesvis afrikaner med svenskt medborgarskap låg närmare sanningen. Nu avslöjas dock att de fyra misstänkta gärningsmän som häktats samtliga är somaliska medborgare. Bara en av initialt åtta misstänkta har svenskt medborgarskap, dock född i Irak.

Vågar NWT ta in den här insändaren, eller fegar ni ur som brukligt av Svensk media?

UBN

Svensk medias lögner slog något av ett rekord nyligen då man basunerade ut att ett ”gäng svenskar” låg bakom en rå gruppvåldtäkt på en Finlandsfärja. Företrädesvis afrikaner med svenskt medborgarskap låg närmare sanningen. Nu avslöjas dock att de fyra misstänkta gärningsmän som häktats samtliga är somaliska medborgare. Bara en av initialt åtta misstänkta har svenskt medborgarskap, dock född i Irak.

Vågar NWT ta in den här insändaren, eller fegar ni ur som brukligt av Svensk media?

UBN