2015-02-12 06:00

2015-02-12 06:00

Historiskt dålig snöröjning

KIL:

Är det bara jag som reagerar på den dåliga snöröjningen inom Kils kommun. Denna vinter kommer att gå till historien som den sämsta i Kils historia. Att försöka köra bil utan att förstöra densamma är nästan omöjligt.

Att låta LBC i Karlstad få anbudet var ett enda stort misstag. Man skickar ut lantbrukstraktorer som inte orkar ploga undan snön. Gatorna har blivit två–tre meter smalare och besökare får knappast plats att parkera. Snöskorpan på gatorna är två–tre decimeter och när det blir töväder körs detta upp och blir stora gropar i gatan. Men billigt är det...

Det går ju bra att som Kils kommunalråd skryta med en budget i balans, när man snålar på sådant som är direkt trafikfarligt.

Vi får hoppas att de styrande tänker till till ett annat år och ser till så vi i Kil också kan köra bil på våra gator.

Ilsken Runnevålsbo

Är det bara jag som reagerar på den dåliga snöröjningen inom Kils kommun. Denna vinter kommer att gå till historien som den sämsta i Kils historia. Att försöka köra bil utan att förstöra densamma är nästan omöjligt.

Att låta LBC i Karlstad få anbudet var ett enda stort misstag. Man skickar ut lantbrukstraktorer som inte orkar ploga undan snön. Gatorna har blivit två–tre meter smalare och besökare får knappast plats att parkera. Snöskorpan på gatorna är två–tre decimeter och när det blir töväder körs detta upp och blir stora gropar i gatan. Men billigt är det...

Det går ju bra att som Kils kommunalråd skryta med en budget i balans, när man snålar på sådant som är direkt trafikfarligt.

Vi får hoppas att de styrande tänker till till ett annat år och ser till så vi i Kil också kan köra bil på våra gator.

Ilsken Runnevålsbo