2015-02-11 06:00

2015-02-11 06:00

Lektion i vinterkörning

TRAFIK:

Med tanke på alla seriekrockar och påkörningar bakifrån... Hur tänker du när du kör i halkan? Tror du att det räcker med det avstånd som du brukar ha till bilen framför? Väldigt många bör nog tänka om där, för att slippa skador på människor och bilar.

Hur svårt kan det vara att förstå min enkla slutsats? Det går inte fortare för dig om du ligger nära bilen framför.

Smart tänkt

Med tanke på alla seriekrockar och påkörningar bakifrån... Hur tänker du när du kör i halkan? Tror du att det räcker med det avstånd som du brukar ha till bilen framför? Väldigt många bör nog tänka om där, för att slippa skador på människor och bilar.

Hur svårt kan det vara att förstå min enkla slutsats? Det går inte fortare för dig om du ligger nära bilen framför.

Smart tänkt