2015-02-09 06:00

2015-02-09 06:00

Rökarna visar inte hänsyn

BALKONGLIV:

Svar till signaturen Rökare (NWT 5/2):

Vi lämnar gärna er rökare i fred. Men om man inte kan ha sin balkongdörr öppen på hela sommaren, och inte kan vädra sen heller – bara för att grannen vill stå på sin balkong och röka, lutande sig så långt ut som möjligt för att inte behöva få in röken i sin egen lägenhet... Hur gör man då, när rökaren inte tar någon hänsyn till sina medmänniskor?

Gun Axelsson

Svar till signaturen Rökare (NWT 5/2):

Vi lämnar gärna er rökare i fred. Men om man inte kan ha sin balkongdörr öppen på hela sommaren, och inte kan vädra sen heller – bara för att grannen vill stå på sin balkong och röka, lutande sig så långt ut som möjligt för att inte behöva få in röken i sin egen lägenhet... Hur gör man då, när rökaren inte tar någon hänsyn till sina medmänniskor?

Gun Axelsson