2015-02-06 06:00

2015-02-06 10:04

Äntligen rökfria bostäder

KARLSTAD:

Äntligen har KBAB förstått olägenheten med att ha rökare i hyreshus. Jag bor själv på Herrhagen och har skrivit brev till KBAB redan för många år sedan och påtalat att man måste hålla sina dörrar och fönster stängda hela sommaren på grund av dessa rökande grannar som sprider sina farliga rökmoln.

Man får ju inte piska mattor och hänga ut blommor på balkongen, men att röka går bra... Bläh!

Rökfri KBAB-bo

Äntligen har KBAB förstått olägenheten med att ha rökare i hyreshus. Jag bor själv på Herrhagen och har skrivit brev till KBAB redan för många år sedan och påtalat att man måste hålla sina dörrar och fönster stängda hela sommaren på grund av dessa rökande grannar som sprider sina farliga rökmoln.

Man får ju inte piska mattor och hänga ut blommor på balkongen, men att röka går bra... Bläh!

Rökfri KBAB-bo