2015-02-05 06:00

2015-02-06 10:05

En halv miljard i skattepengar

VINDKRAFT:

Vilka tog beslutet om längre vingar på de kommunala vindkraftverken vid Gässlingegrundet i Vänern? Leverantören borde haft invändningar och informerat om riskerna för haverier, att det skulle kunna påverka smörjning av lager och ökat slitage.

Några begått ett allvarligt fel som snart har kostat skattebetalarna en halv miljard kronor. Hur gick det här till, någon som kan svara på det?

Hur svårt kan det vara?

Vilka tog beslutet om längre vingar på de kommunala vindkraftverken vid Gässlingegrundet i Vänern? Leverantören borde haft invändningar och informerat om riskerna för haverier, att det skulle kunna påverka smörjning av lager och ökat slitage.

Några begått ett allvarligt fel som snart har kostat skattebetalarna en halv miljard kronor. Hur gick det här till, någon som kan svara på det?

Hur svårt kan det vara?