2015-02-04 06:00

2015-02-04 06:00

Lätt att levamed vargen

NATUR:

Replik till Lisbeth Jansson (NWT 2/2):

Jag har lite svårt att sätta mig in i vad en betongturist är för något men däremot har jag lätt för att leva med vargen, trots att jag och mina fårägande grannar här ute i skogen har drabbats.

Vi försöker, som människan alltid har gjort, att leva tillsammans med resten av naturen.

Den enda mördarmaskin som jag känner till går på två ben och har långt mer kraftfulla vapen än vad vargen har. Och jippie, det var väl två eller tre vargar som var angripna av skabb. Mina katter har också skabb. Ska de skjutas då?

Wäppling

Replik till Lisbeth Jansson (NWT 2/2):

Jag har lite svårt att sätta mig in i vad en betongturist är för något men däremot har jag lätt för att leva med vargen, trots att jag och mina fårägande grannar här ute i skogen har drabbats.

Vi försöker, som människan alltid har gjort, att leva tillsammans med resten av naturen.

Den enda mördarmaskin som jag känner till går på två ben och har långt mer kraftfulla vapen än vad vargen har. Och jippie, det var väl två eller tre vargar som var angripna av skabb. Mina katter har också skabb. Ska de skjutas då?

Wäppling