2015-01-28 06:00

2015-01-28 06:00

Önskar fler skolbussar

VÄNTAN:

Idag sitter många ungdomar och väntar från klockan 07.30 eller ännu tidigare på att skollektionerna ska börja. De får sitta och vänta även efter skolan, för den enda bussen tillbaka går inte förrän klockan 16.30. Många ungdomar måste gå upp väldigt tidigt för att hinna med dessa bussar och när de kommer fram till skolorna där de ska vänta, så har de ingen bra plats att vara på. Detta tröttar ut många och kan få dem att låtsas vara sjuka eller bara strunta i skolan över huvud taget.

Många tröttnar även på att det kan vara inställda lektioner under influensatider och då måste de även vänta de timmar som lärarna är borta eller lektionerna är inställda.

Fler bussar skulle innebära gladare elever!

Albin

Idag sitter många ungdomar och väntar från klockan 07.30 eller ännu tidigare på att skollektionerna ska börja. De får sitta och vänta även efter skolan, för den enda bussen tillbaka går inte förrän klockan 16.30. Många ungdomar måste gå upp väldigt tidigt för att hinna med dessa bussar och när de kommer fram till skolorna där de ska vänta, så har de ingen bra plats att vara på. Detta tröttar ut många och kan få dem att låtsas vara sjuka eller bara strunta i skolan över huvud taget.

Många tröttnar även på att det kan vara inställda lektioner under influensatider och då måste de även vänta de timmar som lärarna är borta eller lektionerna är inställda.

Fler bussar skulle innebära gladare elever!

Albin