2015-01-28 06:00

2015-01-28 06:00

Att bli utfryst är värst

MOBBNING:

Är du tonåring? Har du någonsin blivit kallad för saker i skolan? Det har inte jag. Däremot har jag tvingats gå på lunch själv, för att ingen väntade på mig.

Har du någonsin fått den där känslan i magen, när du hör hela klassen prata om festen som du inte var med på? Det finns ingen värre känsla än när ingen bryr sig, när alla bara går och stänger dörren framför näsan på en.

Visst, mobbning är hemskt, men jag tycker att utfrysning är värst. Det är värre än alla annan mobbning eftersom den oftast sker omedvetet.

Emmy

Är du tonåring? Har du någonsin blivit kallad för saker i skolan? Det har inte jag. Däremot har jag tvingats gå på lunch själv, för att ingen väntade på mig.

Har du någonsin fått den där känslan i magen, när du hör hela klassen prata om festen som du inte var med på? Det finns ingen värre känsla än när ingen bryr sig, när alla bara går och stänger dörren framför näsan på en.

Visst, mobbning är hemskt, men jag tycker att utfrysning är värst. Det är värre än alla annan mobbning eftersom den oftast sker omedvetet.

Emmy