2015-01-27 06:00

2015-01-27 06:00

Räcker inte till bio och parfym

STUDIEBIDRAG:

Jag tycker studiebidraget är på tok för litet! Man ska kunna köpa kläder och gå på bio, och kanske behöver man någon ny parfym och så vidare. Sedan är det många som nu förtiden flyttar hemifrån och studerar i andra städer, då behöver man köpa hushålls- och hygienartiklar samt och mat. Och inte nog med det: om man idrottar, som jag, behöver man även träningskläder och skor.

Ja, ni kan ju själva märka att det inte är så enkelt. Så hur ska man klara sig med 1 050 kronor i månaden, när man behöver alla dessa saker?

Abdi

Jag tycker studiebidraget är på tok för litet! Man ska kunna köpa kläder och gå på bio, och kanske behöver man någon ny parfym och så vidare. Sedan är det många som nu förtiden flyttar hemifrån och studerar i andra städer, då behöver man köpa hushålls- och hygienartiklar samt och mat. Och inte nog med det: om man idrottar, som jag, behöver man även träningskläder och skor.

Ja, ni kan ju själva märka att det inte är så enkelt. Så hur ska man klara sig med 1 050 kronor i månaden, när man behöver alla dessa saker?

Abdi