2015-01-27 06:00

2015-01-27 06:00

Ont om ställplatser

HUSBILAR:

När jag tog en morgonpromenad till Mariebergsskogen i Karlstad passerade jag tiggarnas husvagnar vid Mariebergsviken. Det såg ut som en soptipp med matrester, kläder och allt man kan tänka sig. Hur kan detta svineri få fortgå?

Jag har tidigare skrivit om brist på ställplatser i Karlstad för husbilar och husvagnar men kommunen lyckas inte ordna något bättre ställe än en parkering vid Norrstrandskyrkan, långt från centrum och invid en hårt trafikerad väg.

Men tiggarna kan få bo på stans finaste plats för husbilar och dessutom skräpa ner, så att vanligt folk snart inte kan ställa sina bilar där. Usch vad dåligt! Hur kan husägarna invid parkeringen tillåta detta?

Fabo

När jag tog en morgonpromenad till Mariebergsskogen i Karlstad passerade jag tiggarnas husvagnar vid Mariebergsviken. Det såg ut som en soptipp med matrester, kläder och allt man kan tänka sig. Hur kan detta svineri få fortgå?

Jag har tidigare skrivit om brist på ställplatser i Karlstad för husbilar och husvagnar men kommunen lyckas inte ordna något bättre ställe än en parkering vid Norrstrandskyrkan, långt från centrum och invid en hårt trafikerad väg.

Men tiggarna kan få bo på stans finaste plats för husbilar och dessutom skräpa ner, så att vanligt folk snart inte kan ställa sina bilar där. Usch vad dåligt! Hur kan husägarna invid parkeringen tillåta detta?

Fabo