2015-01-24 06:00

2015-01-24 06:00

Kostnaderna borde subventioneras

GLASÖGON:

Jag har en fundering om detta med glasögon. Priset på glasögon kan bli ofantligt högt. I dag ska man ju helst ha flera olika par för att vara moderiktig och matcha sin outfit.

Men är glasögon egentligen inte ett handikappmedel som ska göra att man ser bättre och inte bara något som gör att man ser bättre ut? Mig veterligen finns det inte bidrag att få till glasögon, eller är i vart fall väldigt svårt att få. Skulle man inte då kunna göra så att de som har gott ställt, och kan köpa sina glasögon för att se bättre ut, subventionerar priset på glasögonen för dem som verkligen måste ha dessa för att se?

Glasögonorm

Jag har en fundering om detta med glasögon. Priset på glasögon kan bli ofantligt högt. I dag ska man ju helst ha flera olika par för att vara moderiktig och matcha sin outfit.

Men är glasögon egentligen inte ett handikappmedel som ska göra att man ser bättre och inte bara något som gör att man ser bättre ut? Mig veterligen finns det inte bidrag att få till glasögon, eller är i vart fall väldigt svårt att få. Skulle man inte då kunna göra så att de som har gott ställt, och kan köpa sina glasögon för att se bättre ut, subventionerar priset på glasögonen för dem som verkligen måste ha dessa för att se?

Glasögonorm