2015-01-23 06:00

2015-01-23 06:00

Sportcenter inget för vintermotionärer

TORSBY:

Nu har man åkt med pannlampa hela veckan och längtat till helgen då man ska få åka i dagsljus. Vasaloppsveckan närmar sig och vi som ska åka där vill samla träningsmil. Men då har inte spåren körts upp för oss motionärer!

Banorna upp och ned i berget för elitåkarna är tipp-topp, men vi andra får spåra själva. Det är över 30 centimeter snö i terrängen, men man bemödar sig inte med att köra spårmaskinen 3,3 kilometer enkel väg för oss.

Och inte nog med det, dessutom ska folk nödvändigtvis rasta sina hundar som trampar sönder i det enda spår som finns i området för vasaloppsträning. Det finns skogsbilvägar att promenera på!

Besviken vasaloppsmotionär

Nu har man åkt med pannlampa hela veckan och längtat till helgen då man ska få åka i dagsljus. Vasaloppsveckan närmar sig och vi som ska åka där vill samla träningsmil. Men då har inte spåren körts upp för oss motionärer!

Banorna upp och ned i berget för elitåkarna är tipp-topp, men vi andra får spåra själva. Det är över 30 centimeter snö i terrängen, men man bemödar sig inte med att köra spårmaskinen 3,3 kilometer enkel väg för oss.

Och inte nog med det, dessutom ska folk nödvändigtvis rasta sina hundar som trampar sönder i det enda spår som finns i området för vasaloppsträning. Det finns skogsbilvägar att promenera på!

Besviken vasaloppsmotionär