2015-01-22 06:00

2015-01-22 06:00

Ger felsignaler

HJÄLPSAMHET:

Jag tycker att det är beklämmande att se tiggare utanför så gott som varje butik, som försöker få en att skänka pengar. Det är också beklämmande att myndigheter och frivilligorganisationer ger frukost, middag och boende till ett folk vars land erhåller 54 miljoner kronor varje dag från EU, enligt EU-kommissionens ekonomiska rapport 2012. Sverige ska både försörja dessa EU-migranter och dessutom betala 74 miljoner kronor varje dag till EU. Detta skänkande och boende för dessa tiggare permanentar deras plats i Sverige och ger signaler till andra att det är bara att åka till Sverige för där får man både bostad och uppehälle.

Jan-Olof

Jag tycker att det är beklämmande att se tiggare utanför så gott som varje butik, som försöker få en att skänka pengar. Det är också beklämmande att myndigheter och frivilligorganisationer ger frukost, middag och boende till ett folk vars land erhåller 54 miljoner kronor varje dag från EU, enligt EU-kommissionens ekonomiska rapport 2012. Sverige ska både försörja dessa EU-migranter och dessutom betala 74 miljoner kronor varje dag till EU. Detta skänkande och boende för dessa tiggare permanentar deras plats i Sverige och ger signaler till andra att det är bara att åka till Sverige för där får man både bostad och uppehälle.

Jan-Olof