2015-01-21 06:00

2015-01-21 09:18

Inte så bra som det sägs

:

I media kan man läsa om asylsökandes situation på olika ställen i Sverige. På ett asylboende i Värmland är det visst misär av olika slag som de asylsökande är utsatta för. Övergivna gamla hotell blir sålda till smarta affärsmän, som ser sig kunniga att hantera dessa byggnader, men för egen vinnings skull!

Strömmen av asylsökande från krigsherrarnas regimer över land och hav bara ökar i omfattning. Sverige kan säkert inte klara av detta i längden. Migrationsverket och sociala myndigheter utarmas ekonomiskt och socialt, asylsökande som kommer hit får det inte så bra som det sägs. Ett av våra större varuhus säljer ofta matvaror för tio kronor styck. I stället kunde man tillaga och ge till förläggningarna, där barn med flera inte får tillräckligt med föda.

I Andersson

Karlstad

I media kan man läsa om asylsökandes situation på olika ställen i Sverige. På ett asylboende i Värmland är det visst misär av olika slag som de asylsökande är utsatta för. Övergivna gamla hotell blir sålda till smarta affärsmän, som ser sig kunniga att hantera dessa byggnader, men för egen vinnings skull!

Strömmen av asylsökande från krigsherrarnas regimer över land och hav bara ökar i omfattning. Sverige kan säkert inte klara av detta i längden. Migrationsverket och sociala myndigheter utarmas ekonomiskt och socialt, asylsökande som kommer hit får det inte så bra som det sägs. Ett av våra större varuhus säljer ofta matvaror för tio kronor styck. I stället kunde man tillaga och ge till förläggningarna, där barn med flera inte får tillräckligt med föda.

I Andersson

Karlstad