2015-01-21 06:00

2015-01-21 09:18

Ett ständigt pågående blodbad

VARGMARKER:

Det är inte bara i vargjaktsskogen som det är blodbad – det är det även i fårhagar, i hjorthägn, beteshagar för nötkreatur, privata hägn för uppfödning av alpackor, på privata jaktmarker och snart sagt överallt i naturen. Det är ett ständigt pågående blodbad. Vem orsakar då dessa blodbad? Jo, vargen. Försök att se den grymma sanningen.

Tänk er älgar som hetsas tills de stupar av utmattning, vargarna överfaller och äter på den döende älgen tills den dör av blodförlust eller utslitna inälvor. Massor med oskyldiga får rivs och slits i stycken, jakthundar äts upp så bara bröst och huvud är kvar. Snacka sedan om blodbad!

Lennart Persson

Kil

Det är inte bara i vargjaktsskogen som det är blodbad – det är det även i fårhagar, i hjorthägn, beteshagar för nötkreatur, privata hägn för uppfödning av alpackor, på privata jaktmarker och snart sagt överallt i naturen. Det är ett ständigt pågående blodbad. Vem orsakar då dessa blodbad? Jo, vargen. Försök att se den grymma sanningen.

Tänk er älgar som hetsas tills de stupar av utmattning, vargarna överfaller och äter på den döende älgen tills den dör av blodförlust eller utslitna inälvor. Massor med oskyldiga får rivs och slits i stycken, jakthundar äts upp så bara bröst och huvud är kvar. Snacka sedan om blodbad!

Lennart Persson

Kil