2015-01-21 06:00

2015-01-22 08:51

Alla djur har en funktion

FAUNA:

Svar till signaturen K S (NWT 20/1):

Jag vet inte var du befann dig under skollektionerna som handlade om vår natur, men de flesta andra vet att alla djur i vår fauna fyller en funktion och hjälper till att hålla den i balans.

Det är människan som har stört den balansen och som fortsätter att förstöra miljön för alla, inkl oss själva. Vilka vill betala för att komma och titta på människor som förstör, blir den förlängda logiken i ditt resonemang. Om du är orolig för att bytesdjuren ska ta slut så finns det en enkel lösning: sluta skjuta vargens bytesdjur och låt naturen sköta det som människan bevisligen inte klarat.

S W

Svar till signaturen K S (NWT 20/1):

Jag vet inte var du befann dig under skollektionerna som handlade om vår natur, men de flesta andra vet att alla djur i vår fauna fyller en funktion och hjälper till att hålla den i balans.

Det är människan som har stört den balansen och som fortsätter att förstöra miljön för alla, inkl oss själva. Vilka vill betala för att komma och titta på människor som förstör, blir den förlängda logiken i ditt resonemang. Om du är orolig för att bytesdjuren ska ta slut så finns det en enkel lösning: sluta skjuta vargens bytesdjur och låt naturen sköta det som människan bevisligen inte klarat.

S W