2015-01-16 06:00

2015-01-20 22:41

Hur används FBK-miljonerna?

KARLSTAD

Apropå FBK:s beslut att friställa trotjänare. Jag funderar över vart kommunens bidrag på 5 miljoner kronor tar vägen. Som jag förstår så skall dessa pengar gå till att profilera klubben ute i Europa där laget inte har gjort någon succé. Försök istället att klara er på egen ekonomi. Gör resultat i SHL och locka tillbaka publiken. Bandy och fotboll får inga pengar av kommunen och jag anser att de borde ha samma villkor som det bortskämda FBK med sin flotta ishall.

Kenneth på Sundsta

Apropå FBK:s beslut att friställa trotjänare. Jag funderar över vart kommunens bidrag på 5 miljoner kronor tar vägen. Som jag förstår så skall dessa pengar gå till att profilera klubben ute i Europa där laget inte har gjort någon succé. Försök istället att klara er på egen ekonomi. Gör resultat i SHL och locka tillbaka publiken. Bandy och fotboll får inga pengar av kommunen och jag anser att de borde ha samma villkor som det bortskämda FBK med sin flotta ishall.

Kenneth på Sundsta