2015-01-15 06:00

2015-01-20 22:46

Min allians-röst blev röst på (V)

POLITIK

Decemberöverenskommelsen är en udda företeelse i vår demokrati. Alliansen har lämnat walk over till vänstern de närmaste åtta åren. Jag röstade på ett alliansparti och vill gärna att partiets riksdagsmän driver sin politik i riksdagen. Nu skymtar något positivt fram i alla fall. Vissa riksdagsmän kommer att arbeta enligt gängse demokratisk tradition. Det vill säga föra fram sina väljares vilja in i parlamentet. Det vore intressant att höra värmländska riksdagsmän/kvinnor hur de ser på situationen. Röstar de med väljarna eller lägger de sig för vänstern?


Robert Braunerhielm

Decemberöverenskommelsen är en udda företeelse i vår demokrati. Alliansen har lämnat walk over till vänstern de närmaste åtta åren. Jag röstade på ett alliansparti och vill gärna att partiets riksdagsmän driver sin politik i riksdagen. Nu skymtar något positivt fram i alla fall. Vissa riksdagsmän kommer att arbeta enligt gängse demokratisk tradition. Det vill säga föra fram sina väljares vilja in i parlamentet. Det vore intressant att höra värmländska riksdagsmän/kvinnor hur de ser på situationen. Röstar de med väljarna eller lägger de sig för vänstern?


Robert Braunerhielm