2015-01-15 06:00

2015-01-20 22:41

Anita Ekberg varm djurvän

FÖREDÖME

Det är väldigt sorgligt att en av våra största filmstjärnor, Anita Ekberg, har lämnat oss. I hennes ”Sommar”-program som sändes år 2005 talar hon mycket om djurplågeri. Hon låter väldigt upprörd då hon talar om den brutala sälslakten, som otroligt nog fortsätter. Ekberg nämner även hur illa husdjur behandlas. Jag önskar att många skulle påverkas av den respekt för djur som Anita Ekberg, Brigitte Bardot och en del andra filmstjärnor visar.


Henrik Scheutz

Det är väldigt sorgligt att en av våra största filmstjärnor, Anita Ekberg, har lämnat oss. I hennes ”Sommar”-program som sändes år 2005 talar hon mycket om djurplågeri. Hon låter väldigt upprörd då hon talar om den brutala sälslakten, som otroligt nog fortsätter. Ekberg nämner även hur illa husdjur behandlas. Jag önskar att många skulle påverkas av den respekt för djur som Anita Ekberg, Brigitte Bardot och en del andra filmstjärnor visar.


Henrik Scheutz