2015-01-14 06:00

2015-01-20 22:46

Varför sandar ni inte?

KARLSTAD

Nu får de ansvariga på kommunen ändå tänka på oss medmänniskor. Hur ska ni ha det? Ni vill få oss att cykla eller gå till jobbet. Men det går ju inte på grund av att man inte saltar, grusar eller inte ens plogar ordentligt. Många av oss hamnar på Centralsjukhuset med skador. Alltså flyttar Karlstad problemet till landstinget. Skärp er! Om vi människor inte är hela kan vi ju heller inte arbeta och dra in pengar åt kommunen. Det är samma problem år efter år.

Så jädra trött

Nu får de ansvariga på kommunen ändå tänka på oss medmänniskor. Hur ska ni ha det? Ni vill få oss att cykla eller gå till jobbet. Men det går ju inte på grund av att man inte saltar, grusar eller inte ens plogar ordentligt. Många av oss hamnar på Centralsjukhuset med skador. Alltså flyttar Karlstad problemet till landstinget. Skärp er! Om vi människor inte är hela kan vi ju heller inte arbeta och dra in pengar åt kommunen. Det är samma problem år efter år.

Så jädra trött