2015-01-14 06:00

2015-01-20 22:46

Hjälp Anette nu genast

HAMMARÖ

Skamligt hur Hammarö kommun behandlat Anette, kvinnan med neuropsykiatriska funktionshinder (NWT 13/1). I diagnoserna ingår att man har svårt att klara av sitt dagliga liv, hålla ordning och planera. Hon behöver genast hjälp. Jag ryser över att mina barn skulle kunna bli behandlade liknande när de blir vuxna. Skaffa kunskaper om dessa funktionshinder å det snaraste! Eller har inte alla människor lika värde på skärgårdsön?

En mor

Skamligt hur Hammarö kommun behandlat Anette, kvinnan med neuropsykiatriska funktionshinder (NWT 13/1). I diagnoserna ingår att man har svårt att klara av sitt dagliga liv, hålla ordning och planera. Hon behöver genast hjälp. Jag ryser över att mina barn skulle kunna bli behandlade liknande när de blir vuxna. Skaffa kunskaper om dessa funktionshinder å det snaraste! Eller har inte alla människor lika värde på skärgårdsön?

En mor