2015-01-14 06:00

2015-01-20 22:46

Bra tidning – men den var inte min

POSTGÅNG

Jag vill att ansvarig på posten förklarar följande: i december fick jag en tidskrift som jag läste och blev uppmuntrad av. När jag kom till sista sidan kollade jag på adressaten. Det var en adress i Gagnef. Min postort är Kil. Det borde vara många händer som sorterat denna tidsskrift, men inte någonstans har man uppmärksammat att postnummer och postort inte är i Värmland.

Jag gick till närmaste postkontor, lämnade tidsskriften och fick en icke hållbar förklaring till att just jag fått denna tidsskrift i min postlåda. Men nu vill jag få det förklarat!


Margareta Jonsson

Jag vill att ansvarig på posten förklarar följande: i december fick jag en tidskrift som jag läste och blev uppmuntrad av. När jag kom till sista sidan kollade jag på adressaten. Det var en adress i Gagnef. Min postort är Kil. Det borde vara många händer som sorterat denna tidsskrift, men inte någonstans har man uppmärksammat att postnummer och postort inte är i Värmland.

Jag gick till närmaste postkontor, lämnade tidsskriften och fick en icke hållbar förklaring till att just jag fått denna tidsskrift i min postlåda. Men nu vill jag få det förklarat!


Margareta Jonsson