2015-01-13 06:00

2015-01-20 22:46

Lång väntan på ingenting

FORSHAGA

Undrar vad det är för konstigt telefonsystem till vårdcentraler, och då speciellt i Forshaga. När man försöker ringa möts man ständigt av rösten ”Det är för närvarande fullt i telefonkön - var god försök senare”. Eller ”Tillfälligt fel - var god försök senare”. .Har jag missat något? Bor det en miljon människor helt plötsligt i Forshaga? Det spelar ingen roll när man ringer.

Om det dålig IP-telefoni som vårdcentralerna i Värmland har så är det dags skicka det åt skogen.

Sofie

Undrar vad det är för konstigt telefonsystem till vårdcentraler, och då speciellt i Forshaga. När man försöker ringa möts man ständigt av rösten ”Det är för närvarande fullt i telefonkön - var god försök senare”. Eller ”Tillfälligt fel - var god försök senare”. .Har jag missat något? Bor det en miljon människor helt plötsligt i Forshaga? Det spelar ingen roll när man ringer.

Om det dålig IP-telefoni som vårdcentralerna i Värmland har så är det dags skicka det åt skogen.

Sofie