2015-01-13 06:00

2015-01-20 22:46

Håll Sverige utanför Nato

FÖRSVAR

Det är med stor sorg i hjärtat som jag ser hur Sverige alltmer närmar sig Nato. Tyvärr verkar det finnas starka krafter inom etablissemanget som vill se ett svenskt medlemskap.

Går vi med i Nato så överger vi vår alliansfrihet som har gett oss fred i 200 år. Vi är ett av de länder i världen som har haft fred längst. Detta kan vi tacka vår alliansfrihet för. Ett medlemskap i Nato ger oss inte en ökad säkerhet. Nato provocerar övriga länder med sin militära upprustning och tillgång till kärnvapen. Detta skapar kapprustning och i förlängningen stora risker för krig.

Jonas Andersson

Det är med stor sorg i hjärtat som jag ser hur Sverige alltmer närmar sig Nato. Tyvärr verkar det finnas starka krafter inom etablissemanget som vill se ett svenskt medlemskap.

Går vi med i Nato så överger vi vår alliansfrihet som har gett oss fred i 200 år. Vi är ett av de länder i världen som har haft fred längst. Detta kan vi tacka vår alliansfrihet för. Ett medlemskap i Nato ger oss inte en ökad säkerhet. Nato provocerar övriga länder med sin militära upprustning och tillgång till kärnvapen. Detta skapar kapprustning och i förlängningen stora risker för krig.

Jonas Andersson