2015-01-09 06:00

2015-01-20 22:46

Människor har alla ett lika värde

SKENHELIGHET:

Var kommer alla dessa skenheliga jag-är-inte-rasist-men-människorna ifrån egentligen?

De tycker så synd om sig själva och ojar sig i insändarspalterna över att bli kallade främlingsfientliga. Men om man inte skriver under på en sådan självklarhet som att alla människor har ett lika värde, så får man nog vara så god att finna sig i ett och annat rättmätigt tillmäle!

Jonsbol

Var kommer alla dessa skenheliga jag-är-inte-rasist-men-människorna ifrån egentligen?

De tycker så synd om sig själva och ojar sig i insändarspalterna över att bli kallade främlingsfientliga. Men om man inte skriver under på en sådan självklarhet som att alla människor har ett lika värde, så får man nog vara så god att finna sig i ett och annat rättmätigt tillmäle!

Jonsbol