2015-01-07 06:00

2015-01-20 22:45

Bättre ordning förr i tiden

ATTITYDER:

Replik till signaturen Charlotta (NWT 2/1):

Jag var i min insändare (NWT 29/12) mycket noga med att inte dra alla expediter över en kam, utan vände mig mot den dramatiska ökning av arrogant beteende från butikspersonal där jag som kund inte får den respekt för mitt ärende som jag faktiskt förväntar mig att få, utan möts av nonchalans eller nedvärderande attityd.

Tidigare var det mer av „Kristinehamnsanda” över lag och det saknar jag i dag.

Bortskrämd kund

Replik till signaturen Charlotta (NWT 2/1):

Jag var i min insändare (NWT 29/12) mycket noga med att inte dra alla expediter över en kam, utan vände mig mot den dramatiska ökning av arrogant beteende från butikspersonal där jag som kund inte får den respekt för mitt ärende som jag faktiskt förväntar mig att få, utan möts av nonchalans eller nedvärderande attityd.

Tidigare var det mer av „Kristinehamnsanda” över lag och det saknar jag i dag.

Bortskrämd kund