2015-01-03 06:00

2015-01-20 23:13

Rearekordet är ett bottenrekord

HANDEL:

Jag läste att elektronikkedjan Elgiganten satte nytt rekord vad gäller försäljning på juldagen. Detta basunerar de ut som en positiv nyhet. I själva verket är det tragiskt, både för personal som inte får julledigt ifred och för kunder som låter sig ”tvingas” att gå upp tidigt på juldagen för att få handla lite billigare.

Den nya tidens julotta!

Låt våra helgdagar få fortsätta att vara helgdagar även i fortsättningen. Alla anställda behöver få sin vila, särskilt butiksanställda som har dåliga arbetstider. Vi kunder bör hjälpa de anställda genom att inte handla i de butiker som har öppet på juldagen och annandagen. Det kan väl inte vara svårt att komma överens om? Butiksanställda vill förstås också vara lediga, precis som du och jag.

Helg är helg – inte handel!

Jag läste att elektronikkedjan Elgiganten satte nytt rekord vad gäller försäljning på juldagen. Detta basunerar de ut som en positiv nyhet. I själva verket är det tragiskt, både för personal som inte får julledigt ifred och för kunder som låter sig ”tvingas” att gå upp tidigt på juldagen för att få handla lite billigare.

Den nya tidens julotta!

Låt våra helgdagar få fortsätta att vara helgdagar även i fortsättningen. Alla anställda behöver få sin vila, särskilt butiksanställda som har dåliga arbetstider. Vi kunder bör hjälpa de anställda genom att inte handla i de butiker som har öppet på juldagen och annandagen. Det kan väl inte vara svårt att komma överens om? Butiksanställda vill förstås också vara lediga, precis som du och jag.

Helg är helg – inte handel!