2015-01-03 06:00

2015-01-20 22:40

Invandringi lagom dos

MIGRATION:

Kan någon, gärna en politiker, förklara för en pensionär med sjuårig folkskola varför det är så bra med så stor invandring. Att det är synd om vissa människor förstår jag, men det argumentet räcker inte för mig.

Sverige lär ta emot sex gånger så många asylsökande som jämförbara länder. Varför? Den mottagning som erbjuds verkar ju heller inte vara så bra. Och vad kostar den?

Blir inte andra behov i samhället lidande, eller finns det kanske något att tjäna på detta i en förlängning? Danmark har ju en restriktiv invandringspolitik, är de smartare eller dummare än oss? Drar vi inte på oss en massa bekymmer i onödan?

Gustaf

Kan någon, gärna en politiker, förklara för en pensionär med sjuårig folkskola varför det är så bra med så stor invandring. Att det är synd om vissa människor förstår jag, men det argumentet räcker inte för mig.

Sverige lär ta emot sex gånger så många asylsökande som jämförbara länder. Varför? Den mottagning som erbjuds verkar ju heller inte vara så bra. Och vad kostar den?

Blir inte andra behov i samhället lidande, eller finns det kanske något att tjäna på detta i en förlängning? Danmark har ju en restriktiv invandringspolitik, är de smartare eller dummare än oss? Drar vi inte på oss en massa bekymmer i onödan?

Gustaf