2014-12-31 06:00

2015-01-20 22:45

I Kristinehamnär alla vänliga

:

Svar till signaturen Bortskrämd kund (NWT 29/12):

Jag är också en medelålders kvinna som nyligen har flyttat till Kristinehamn, och här är jag helt överväldigad av det fina bemötande jag får i alla – och då menar jag verkligen alla – butiker i stan! Hur man kan vara så glad och trevlig en halvtimme före stängningsdags, det förstår jag inte...

Det är kanske så enkelt att man blir bemött på samma sätt som man själv bemöter andra?

Mitt råd till dig: antingen åker du till Kristinehamn när du ska handla, eller så kanske du bör tänka på hur du själv uppför dig när du kommer in i en affär.

Trogen Kristinehamnskund

Svar till signaturen Bortskrämd kund (NWT 29/12):

Jag är också en medelålders kvinna som nyligen har flyttat till Kristinehamn, och här är jag helt överväldigad av det fina bemötande jag får i alla – och då menar jag verkligen alla – butiker i stan! Hur man kan vara så glad och trevlig en halvtimme före stängningsdags, det förstår jag inte...

Det är kanske så enkelt att man blir bemött på samma sätt som man själv bemöter andra?

Mitt råd till dig: antingen åker du till Kristinehamn när du ska handla, eller så kanske du bör tänka på hur du själv uppför dig när du kommer in i en affär.

Trogen Kristinehamnskund