2014-12-29 06:00

2015-01-20 22:39

Ett skamligtpåhopp på barn

UPPFÖRANDE:

Svar till signaturen A (NWT 27/12):

Jag trodde först att jag läste fel, men till min stora förskräckelse inser jag hur otroligt pinsam du är. Det finns faktiskt barn med NPF-diagnoser, så det handlar inte alltid om ”ouppfostrade barn” och ”dåliga föräldrar”. Jag tycker att du ska skämmas för att kränka barn på detta sätt! Har du överhuvudtaget någon kunskap alls om barn? I kyrkan är alla välkomna. Nej fy, skämmas ska du göra!

Linda

Forshaga

Svar till signaturen A (NWT 27/12):

Jag trodde först att jag läste fel, men till min stora förskräckelse inser jag hur otroligt pinsam du är. Det finns faktiskt barn med NPF-diagnoser, så det handlar inte alltid om ”ouppfostrade barn” och ”dåliga föräldrar”. Jag tycker att du ska skämmas för att kränka barn på detta sätt! Har du överhuvudtaget någon kunskap alls om barn? I kyrkan är alla välkomna. Nej fy, skämmas ska du göra!

Linda

Forshaga