2014-12-20 06:00

2015-01-20 22:45

Att de aldrig lär sig...

STUDIERESOR:

Det är otroligt hur kommunanställda, gång på gång och utan skrupler, kan sätta sprätt på våra skattepengar! Nu senast sex tjänstemän inom it-sektorn vid Karlstads kommun som tyckte att det var okej att använda 50 000 kronor var för att göra studiebesök på Microsoft i USA.

Lär de sig aldrig av andras misstag och dumhet, som till exempel i fallet i Göteborg förra året när några av kommunens tjänstemän shoppade loss i Cannes för skattemedel och sedan blev avklädda och uthängda av Uppdrag granskning?

De skyldiga i Microsoftskandalen bör få samma avklädning samt entledigas från sina tjänster inom kommunen.

Bra gjort av de två journalisterna på NWT som avslöjade det omoraliska beteendet av de berörda på kommunen!

Rättviserådet

Det är otroligt hur kommunanställda, gång på gång och utan skrupler, kan sätta sprätt på våra skattepengar! Nu senast sex tjänstemän inom it-sektorn vid Karlstads kommun som tyckte att det var okej att använda 50 000 kronor var för att göra studiebesök på Microsoft i USA.

Lär de sig aldrig av andras misstag och dumhet, som till exempel i fallet i Göteborg förra året när några av kommunens tjänstemän shoppade loss i Cannes för skattemedel och sedan blev avklädda och uthängda av Uppdrag granskning?

De skyldiga i Microsoftskandalen bör få samma avklädning samt entledigas från sina tjänster inom kommunen.

Bra gjort av de två journalisterna på NWT som avslöjade det omoraliska beteendet av de berörda på kommunen!

Rättviserådet