2014-12-12 06:00

2015-01-20 22:44

Spela musik för vuxna

RADIO

Har lyssnat på Värmlandsradions morgonprogram i många år, oftast med nöje, men har funderat på ”musiken”. De som väljer det som spelas har en fenomenal förmåga att hitta nytt i kategorin icke-musik. Det är ett ständigt ”packande” och gomskrikande. De som finner nöje i detta befinner sig i skolan vid denna tid. Bredda musiken så att vi vuxna slipper denna enfald!

Musikvän

Har lyssnat på Värmlandsradions morgonprogram i många år, oftast med nöje, men har funderat på ”musiken”. De som väljer det som spelas har en fenomenal förmåga att hitta nytt i kategorin icke-musik. Det är ett ständigt ”packande” och gomskrikande. De som finner nöje i detta befinner sig i skolan vid denna tid. Bredda musiken så att vi vuxna slipper denna enfald!

Musikvän