2014-12-11 06:00

2015-01-20 22:44

Våga se problemen

MIGRATION

Det är märkligt hur språkmissbruket utbreder sig. Att ha åsikten att invandringen idag är för stor har ju inget som helst med rasism att göra. Många med mig vill att vi skall klara av att ta hand om dem som har klara flyktingskäl. Som det nu är gör vi inte det. Se bara på de områden runt storstäderna där invandrare packas samman och vad som kommer ut av det, med utanförskap, arbetslöshet, kriminalitet och gängbildningar. Det blir inte bättre av att problemen sopas under mattan som det görs av huvuddelen av våra politiker. Sverige kan inte förändra världen - vi kan bidra, men då skall det vara på ett sätt som blir till ett gott exempel. Våga se problemen!

KS

Det är märkligt hur språkmissbruket utbreder sig. Att ha åsikten att invandringen idag är för stor har ju inget som helst med rasism att göra. Många med mig vill att vi skall klara av att ta hand om dem som har klara flyktingskäl. Som det nu är gör vi inte det. Se bara på de områden runt storstäderna där invandrare packas samman och vad som kommer ut av det, med utanförskap, arbetslöshet, kriminalitet och gängbildningar. Det blir inte bättre av att problemen sopas under mattan som det görs av huvuddelen av våra politiker. Sverige kan inte förändra världen - vi kan bidra, men då skall det vara på ett sätt som blir till ett gott exempel. Våga se problemen!

KS