2014-12-09 06:00

2015-01-20 22:43

Allt är bättre än invandrarfientlighet

ALTERNATIV:

Svar till signaturen Den ansvarsfulle (NWT 6/12):

I en omvänd situation, där Alliansen inte förankrat sin budget hos de rödgröna eller SD därför att de rödgröna tycker att den är skadlig för Sverige, återstår SD. Som tur är har vi en förkrossande majoritet, som är för solidaritet med jordens nödlidande och som vill utestänga rasisterna. Alltså har vi exakt samma läge med en okrattad manege. Det som återstår är att alla som tycker den andra är dålig för Sverige börjar fundera på vad som verkligen är bra för Sverige, alternativt ändrar regelverket i budgetprocessen.

Vad som helst är bättre än att dansa efter den invandrarfientliga pipan.

Den ytterligt ansvarsfulle

Svar till signaturen Den ansvarsfulle (NWT 6/12):

I en omvänd situation, där Alliansen inte förankrat sin budget hos de rödgröna eller SD därför att de rödgröna tycker att den är skadlig för Sverige, återstår SD. Som tur är har vi en förkrossande majoritet, som är för solidaritet med jordens nödlidande och som vill utestänga rasisterna. Alltså har vi exakt samma läge med en okrattad manege. Det som återstår är att alla som tycker den andra är dålig för Sverige börjar fundera på vad som verkligen är bra för Sverige, alternativt ändrar regelverket i budgetprocessen.

Vad som helst är bättre än att dansa efter den invandrarfientliga pipan.

Den ytterligt ansvarsfulle